SKRIVET: 2011-04-13, kl 09:43:39 | PUBLICERAT I: Absolut Elit

Uppdatering dåra

Dem senaste dagarna har varit helt knas. Har mått jättedåligt och det har varit så mycket saker som har snurrat i huvudet. Men nu känner jag att det börjar gå bra igen. Saker och ting löser sig. Och nu är det bara att vänta på att tiden ska gå. För snart.. snart är allt bra igen.

Och allt detta kaos har lett till att bloggen blivit lidande, vilket inte alls är bra! Men nu kommer lite uppdatering om vad som har hänt i detta förvirrade liv, hehe.
I måndags så åkte vi ju till hästkliniken med Pelle för återbesök. Vi röntgade om ett par bilder på hoven och dem konstaterade att det var en hovspricka han hade. Fyfan, ville bara falla ihop på marken och dö. Att han har ont, gör att jag mår så jävla dåligt, usch. Hursomhelst så blev han skodd med en special-ringsko och blev sedan gipsad. På så sätt har dem "låst" hoven så att den läker snabbare. Detta betyder att han har boxvila en väldigt lång preiod (jag vill dö ännu mer..). Han får stå i en sjukhage, men, den ska vara lika stor som boxen och vara precis utanför stallet. Och en sån hage har tvärr inte Berga. Dock så frågade snälla Travsara om dem kunde bygga en sån utanför stallet men tyvärr var marken för hård. Så ah, det blir för honom att stå inne på dagarna. Snart kan han väl varenda låt som spelas på radion utantill.. :(

Vad har hänt mer då?
Inte så mycket faktiskt (eller jo fast de e inget för bloggen..) Har inte ridit Puff något den här veckan för Loppan red i måndags och igår vilade han eftersom att han har gått hela helgen. :)

det fungerar inte att ladda upp bilder.. skitinternet
/ Gullman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0