SKRIVET: 2011-05-25, kl 22:39:38 | PUBLICERAT I: Gullmans inlägg

Sånt som händer

Vädret idag var helknas. Spöregn och solsken växlade var och varannan minut. Har haft rätt chill lektioner idag, vilket var skönt. Dock hände det en olycka på eftermiddagen. Jag har lektion i ridhuset när några i klassen kollar ut genom fönstret och börjar pladdra om ngn lös häst. Vi slutar lektionen och jag går ut och möts av en väldigt massa människor och hästar (och spööregn). Kollar ner mot hagen där en av elevhästarna står med sulky utan kusk. Hagarna är sprängda och hästarna är lite halvgalna. Kollar genast bort mot Escadas hage och ser Emma med båda hästarna påväg in. Rusar ner och tar Esci och går in i stallet. Allt var typ kaos, fattade inte ens vad som hade hänt.

Men det visade sig att dem som satt i sulkyn hade ramlat ut och Nellie (som hästen heter) hade dragit ner till hagarna, sprungit över Michelle & Coffy, sprängt staketet, rusat in i en av hagarna och ah, alla hästarna hade varit helt galna.

Ingen häst fick några skador förutom Nellie. Däremot så var hästarna rätt uppstressade och så av situationen vilken man förstår, men de lugnade ner sig rätt snabbt vilket var skönt. Men Esci fick vila idag iallafall. Kändes bäst så. Men var nere och borstade och fixade länge :)

Vill tacka alla som var med och hjälpte till och tog in vildhästarna och hjälpte till förövrigt! ;)

/Gullman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0